‘Specificaties nieuwe Motorola Moto X uitgelekt’

Wouter Nijsen
6 mei 2015, 9:45
1 min leestijd
‘Specificaties nieuwe Motorola Moto X uitgelekt’

Er zijn vermeende specificaties van de Motorola Moto X 2015 opgedoken. Het toestel zou inwendig een flinke upgrade krijgen en in september worden uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

‘Motorola Moto X3 specificaties gelekt’

De specificaties zijn in handen gekomen van het onbekende STJSGadgets, en laten zien  dat de opvolger van de Moto X (2014)  inwendig flink wordt verbeterd. Zo is er naar verluidt een nieuwe hexacore-processor aanwezig, die is gebaseerd op de Snapdragon 808-chip. Het toestel zou net als zijn voorganger een 5,2 inch-scherm hebben, al wordt er wel een andere resolutie gehandhaafd. In tegenstelling tot de full-hd-resolutie van de Moto X (2014) zou de Moto X (2015) een QHD-scherm hebben.

Moto X3 specs

Onderhuids voert  het nieuwe Motorola-toestel enkele verbeteringen door. Zo zou de smartphone maar liefst 4GB aan werkgeheugen hebben; een verdubbeling ten opzichte van zijn voorganger. Ook moet  er 32GB of 64GB aan opslag, een flinke 3280 mAh-accu en Android 5.1.1 aanwezig zijn.

Daarnaast worden  de camera`s waarschijnlijk  van een flinke upgrade voorzien. Volgens de gelekte informatie schiet de smartphone foto`s met een 16 en 5 megapixel-camera. Ter vergelijking: de Moto X (2014) doet  het met een 13 en 2-megapixel-camera.

Motorola heeft zich nog niet uitgelaten over een  nieuwe Moto X en de gelekte specificaties moeten we  daarom vooralsnog met een korrel zout nemen. Bovendien  is  de informatie  hoogstwaarschijnlijk gebaseerd op een prototype, waardoor er mogelijk nog het een en ander wijzigt. Het is nog onbekend wanneer het nieuwe vlaggenschip precies verschijnt, al wordt een release in september genoemd.

Het laatste nieuws over Motorola

Bron: STSJGadgets
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu