Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Dit is de Moto X4: foto toont dubbele camera’

Thomas Haenen
5 juli 2017, 9:02
2 min leestijd
‘Dit is de Moto X4: foto toont dubbele camera’

De eerste foto’s van de Motorola Moto X4 zijn opgedoken. Daarop is onder andere een dubbele camera te zien, de eerste in een Moto-toestel.

Lees verder na de advertentie.

‘Moto X4 specificaties uitgelekt’

De Moto X4 heeft – niet geheel verrassend – grote gelijkenissen met andere Motorola-smartphones van dit jaar. Zo zijn achterop de kenmerkende camerabult en het Motorola-logo te vinden. Het scherm op de voorkant is niet zo voorkantvullend als bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8, maar loopt wel door tot de zijkanten. De Moto X4 is stof- en waterdicht. IP68-certificatie garandeert dat je de smartphone minimaal een half uur onder water kunt gebruiken. In de homeknop zit een vingerafdrukscanner.

Motorola Moto X4

Specificaties van het toestel doken eerder deze week al op. De X4 is vanaf eind dit jaar verkrijgbaar, zo claimt Evan Blass op VentureBeat. Volgens Blass, een insider die bovenstaande afbeelding en verschillende specificaties deelde, werkt Motorola al een tijdje aan het nieuwe vlaggenschip. De smartphone zou oorspronkelijk deze zomer worden aangekondigd, maar heeft nu een geplande release voor het vierde kwartaal van 2017.

Net als eerdere Moto X-smartphones is het toestel geen hoogvlieger qua specificaties. Het 5,2 inch-scherm heeft een full-hd-resolutie, de chipset is een Snapdragon 630 met acht cores geklokt op 2,2GHz. Aan de binnenkant vinden we verder 4GB RAM en 64GB opslag. Daarmee kan de Moto X4 net niet tippen aan de echte toptoestellen van dit moment.

Dubbele camera

Het bedrijf pakt vooral uit met de dubbele camera op de Moto X4: achterop vind je zowel een 8 megapixel- als een 12 megapixel-lens. Het is voor het eerst dat Motorola een smartphone met een dubbele camera introduceert, en het is nog onduidelijk waarvoor de fabrikant de extra lens gebruikt. Sommige fabrikanten gebruiken ‘m voor een uniek scherptediepte-effect, terwijl anderen de extra lens inzetten voor scherpere foto’s. Voorop zit een 16 megapixel-camera voor selfies.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bronnen: Twitter, VentureBeat
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X4
Motorola Moto X4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu