De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Eerste renders Moto Z2 Play verschijnen online’

Thomas Haenen
24 april 2017, 14:20
1 min leestijd
‘Eerste renders Moto Z2 Play verschijnen online’

Lenovo brengt mogelijk binnenkort een nieuwe high-end smartphone uit. De eerste beelden van de Moto Z2 Play zijn gelekt en wijzen op een relatief spoedige aankondiging.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Moto Z2 Play render

Lenovo’s Moto Z2 Play vertoont grote gelijkenissen met de eerste Moto Z Play, zo blijkt uit een render die TechnoBuffalo vannacht deelde. Daarop is te zien dat het toestel een vrij dunne metalen behuizing heeft, waarbij wel de cameralens aan de achterkant uitsteekt. Rondom het scherm zitten relatief grote randen, met aan de onderkant een fysieke homeknop.

Lenovo Moto Z Play 2 render


Achterop is een set connectorpinnetjes te vinden. Het toestel heeft dus wederom van ondersteuning voor de MotoMods . Lenovo bracht vorig jaar al verschillende MotoMods uit, waarmee zijn smartphones nieuwe functies kregen. Zo waren er MotoMods voor een grotere accu, optische zoomlens en luidere speaker. De Moto Z2 Play ondersteunt vermoedelijk alle bestaande modules.

Op de voorkant staat ‘6 juni’ als datum. Doorgaans zetten fabrikant de datum van aankondiging in productfoto’s, wat suggereert dat de Z2 Play over iets meer dan een maand officieel verschijnt. Dat is iets vroeger dan verwacht: de originele Moto Z Play verscheen vorig jaar in augustus.

Moto Z Play 2 specificaties

De specificaties van de Moto Z2 Play zijn helaas onbekend. Bronnen suggereren echter dat het toestel slechts een kleine upgrade wordt ten opzichte van zijn voorganger. De Moto Z Play had een 5,5 inch-scherm met full-hd resolutie, Snapdragon 625-chip, 3GB werkgeheugen en een 16 megapixel-camera met dubbele led-flitser achterop. Aan de voorkant zat een 5 megapixel-camera voor selfies. Het vorige model beschikte ook over een relatief grote accu met een capaciteit van 3510 mAh.

Lees het laatste nieuws over Lenovo

Bron afbeelding: TechnoBuffalo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu