De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Moto Z Play heeft wél koptelefoonaansluiting

Thomas Haenen
18 juli 2016, 9:15
2 min leestijd
Moto Z Play heeft wél koptelefoonaansluiting

De Motorola Moto Z Play beschikt over een koptelefoonaansluiting, zo blijkt uit een uitgelekte afbeelding. Lenovo’s eerdere toestellen in de reeks boden juist geen ruimte voor bedrade aansluitingen.


Er is in de Moto Z-reeks toch nog ruimte voor een koptelefoonaansluiting, zo blijkt uit een foto die HelloMotoHK vannacht deelde. Daarop is de onderkant van de nog onaangekondigde Moto Z Play te zien, inclusief 3,5mm-aansluiting. Het toestel zit op de foto tussen de Moto Z en Z Force in, die beide niet over een dergelijke poort beschikken.

Lees verder na de advertentie.

Moto Z Play

Moto Z Play koptelefoonaansluiting

Lenovo kondigde vorige maand de eerste twee toestellen in de Moto Z-reeks aan. De fabrikant maakte daarbij de controversiele beslissing om beide Android-smartphones niet te voorzien van een koptelefoonaansluiting. De fabrikant wilde de toestellen zo dun mogelijk maken, waardoor de aansluiting sneuvelde.

Consumenten met een bedrade koptelefoon kunnen de meegeleverde usb-c-adapter gebruiken. Dat maakt het echter onmogelijk om tegelijkertijd muziek te luisteren en de Moto Z te opladen. Eventuele accessoires kunnen vanzelfsprekend ook draadloos via Bluetooth worden aangesloten. Met een Moto Z Play koptelefoonaansluiting kan er ook weer mét draad geluisterd worden.

Meer over de Moto Z Play

De Moto Z Play is de afgelopen weken al herhaaldelijk uitgelekt. De opvolger van de Moto X Play zou beschikken over een 5,5 inch-scherm, een octacore-processor en 3GB werkgeheugen. Achterop zit een 16 megapixel-camera, voorop een 5 megapixel-camera. Net als zijn voorganger beschikt het toestel vermoedelijk over een forse accu. Op de foto lijkt de Z Play in ieder geval dikker te zijn dan zijn twee broers, wat meer ruimte biedt voor de accu.

Het is nog onbekend wanneer Lenovo het volgende toestel in de Moto Z-reeks officieel presenteert. De eerste smartphones in de reeks, de Moto Z en Z Force, zouden hier vanaf september in de winkels liggen. Vermoedelijk wordt de Z Play nog voor die tijd officieel onthuld.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: HelloMotoHK
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu