Moto Z Play heeft wél koptelefoonaansluiting

Thomas Haenen
18 juli 2016, 9:15
2 min leestijd
Moto Z Play heeft wél koptelefoonaansluiting

De Motorola Moto Z Play beschikt over een koptelefoonaansluiting, zo blijkt uit een uitgelekte afbeelding. Lenovo’s eerdere toestellen in de reeks boden juist geen ruimte voor bedrade aansluitingen.


Er is in de Moto Z-reeks toch nog ruimte voor een koptelefoonaansluiting, zo blijkt uit een foto die HelloMotoHK vannacht deelde. Daarop is de onderkant van de nog onaangekondigde Moto Z Play te zien, inclusief 3,5mm-aansluiting. Het toestel zit op de foto tussen de Moto Z en Z Force in, die beide niet over een dergelijke poort beschikken.

Lees verder na de advertentie.

Moto Z Play

Moto Z Play koptelefoonaansluiting

Lenovo kondigde vorige maand de eerste twee toestellen in de Moto Z-reeks aan. De fabrikant maakte daarbij de controversiele beslissing om beide Android-smartphones niet te voorzien van een koptelefoonaansluiting. De fabrikant wilde de toestellen zo dun mogelijk maken, waardoor de aansluiting sneuvelde.

Consumenten met een bedrade koptelefoon kunnen de meegeleverde usb-c-adapter gebruiken. Dat maakt het echter onmogelijk om tegelijkertijd muziek te luisteren en de Moto Z te opladen. Eventuele accessoires kunnen vanzelfsprekend ook draadloos via Bluetooth worden aangesloten. Met een Moto Z Play koptelefoonaansluiting kan er ook weer mét draad geluisterd worden.

Meer over de Moto Z Play

De Moto Z Play is de afgelopen weken al herhaaldelijk uitgelekt. De opvolger van de Moto X Play zou beschikken over een 5,5 inch-scherm, een octacore-processor en 3GB werkgeheugen. Achterop zit een 16 megapixel-camera, voorop een 5 megapixel-camera. Net als zijn voorganger beschikt het toestel vermoedelijk over een forse accu. Op de foto lijkt de Z Play in ieder geval dikker te zijn dan zijn twee broers, wat meer ruimte biedt voor de accu.

Het is nog onbekend wanneer Lenovo het volgende toestel in de Moto Z-reeks officieel presenteert. De eerste smartphones in de reeks, de Moto Z en Z Force, zouden hier vanaf september in de winkels liggen. Vermoedelijk wordt de Z Play nog voor die tijd officieel onthuld.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: HelloMotoHK
Categorie: Smartphones
Merk: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's