De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Gelekte afbeeldingen tonen Moto Z3 Play en 5G Moto Mod’

Erwin Vogelaar
27 mei 2018, 9:55
2 min leestijd
‘Gelekte afbeeldingen tonen Moto Z3 Play en 5G Moto Mod’

Gelekte 5G Moto Mod- en Moto Z3 Play-afbeeldingen tonen de nieuwe apparaten van fabrikant Lenovo. Wat valt er op aan deze foto’s?

Lees verder na de advertentie.

Moto Z3 Play afbeeldingen inclusief 5G Moto Mod

In een paar door XDA Developers bemachtigde afbeeldingen zijn zowel de Moto Z3 Play als de nieuwe 5G Moto Mod te zien. Op de ene afbeelding zie je hoe de smartphone en de Moto Mod er van de voorkant uitzien, terwijl je op de andere afbeelding ziet hoe dun het nieuwe toestel is. De Moto Z3 Play moet over enkele maanden verschijnen.

XDA Developers heeft eerder al vrijwel alle specificaties van het toestel gelekt door een bemachtigd intern document van fabrikant Lenovo. Zo moet het toestel een voorkantvullend amoled-scherm van 6 inch hebben met een beeldverhouding van 18 bij 9. De resolutie van het toestel komt neer op 2160 bij 1080 pixels. Op de gelekte afbeelding is inderdaad te zien dat het toestel, afgezien van de onderkant, redelijk dunne randen heeft.

moto z3 play afbeeldingen

Opvallend aan de afbeelding is de navigatiebalk onderin het scherm. Waarschijnlijk is dat de Moto-versie van besturing via veegbewegingen bovenop Android 8.1. Android zelf ondersteunt pas vanaf Android P dergelijke veegbewegingen.

Daarnaast krijgt het toestel een Snapdragon 636-chip, 4GB werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslagruimte die is uit te breiden. Het toestel wordt van stroom voorzien door een 3000 mAh-accu. De smartphone moet je zowel via gezichtsherkenning als de vingerafdrukscanner aan de zijkant kunnen ontgrendelen.

5G Moto Mod

De 5G Moto Mod is een interessante manier om 5G-technologie aan bestaande Moto Z-toestellen toe te voegen. Het is onduidelijk wat de Moto Mod exact doet, maar de uitbreiding lijkt in ieder geval een extra antenne te plaatsen. Zou jij je telefoon dikker maken voor iets sneller internet?

moto z3 play afbeeldingen

Meer nieuwe Moto-toestellen

Deze maand zijn er maar liefst drie nieuwe Moto-toestellen verschenen. Zo kun je de Motorola Moto G6 en Motorola Moto G6 Plus kopen, net al de Moto E5.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto Z3 Play
Motorola Moto Z3 Play

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu