Kijktip: de MotoMods-reclames zijn verrassend grappig

Erwin Vogelaar
4 september 2016, 10:17
2 min leestijd
Kijktip: de MotoMods-reclames zijn verrassend grappig

De MotoMods-reclames zijn het kijken waard, want ze zijn verrassend leuk. Zo zouden deze uitbreidingen je onder andere kunnen helpen om de zombie-apocalypse te overleven.

Lees verder na de advertentie.

MotoMods-reclames

Hoewel Project Ara is stopgezet door Google, betekent dit niet het einde voor de modulaire smartphone. Voornamelijk Lenovo zet hoog in op uitbreidingen voor de Moto Z-lijn aan toestellen. Deze MotoMods druk je op de volledige achterkant van het toestel, waarna de smartphone nieuwe functies krijgt. Zoals een beamer, die in de eerste reclame de hoofdrol heeft:

https://www.youtube.com/watch?v=3Zmvj47quPA

Er zijn nu vijf verschillende MotoMods beschikbaar voor de Moto Z-lijn. De Moto Insta-Share Projector, die je hierboven tijdens een zombie-apocalypse in actie ziet, kan tot 70 inch projecteren op elk oppervlakte. De Hasselblad True Zoom laat je tot tien keer optisch inzoomen en de Incipio offGRID Power Pack geeft 22 uur extra leven aan je toestel.

In onderstaande reclame zie je de JBL SoundBoost in actie, de JBL-stereospeaker die je aan de achterkant van je toestel kunt klikken voor beter geluid. Deze MotoMod heeft ook nog een standaard zodat je het toestel rechtop kunt zetten en zo het geluid de kamer vult. De accu van deze module kan tien uur mee. De laatste module is een Style Shell, waarmee je makkelijk het uiterlijk van je toestel kunt aanpassen. Elke dag een andere kleur mocht je dat willen.

https://www.youtube.com/watch?v=VzXgSx5by2s

Hands-on

De modules worden via magneten vastgezet, zodat het plaatsen en verwijderen heel makkelijk moet gaan. Hoewel vijf verschillende modules nog erg beperkt is vergeleken met de rijke hoeveelheid opties die Google met Project Ara voor ogen had, is dit toch de meest uitgebreide optie qua modulaire smartphones op de markt. Tijdens IFA 2016 hebben we de nieuwe Moto Z Play en de wat dure Hasselblad True Zoom in handen gehad. Onze ervaringen daarover lees je in onze preview.

Lees het laatste nieuws over Lenovo

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto Z
Motorola Moto Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu