Motorola actief op zoek naar Android-ontwikkelaars

motorola conceptMotorola is bezig met een zoektocht naar Android-ontwikkelaars. Ze beloven daarbij dat ze de ontwikkelaars niet alleen zullen helpen om de applicaties via de Android Market en via operator-deals zullen meehelpen distribueren, maar willen de apps ook meteen meeleveren op de Motorola-toestellen. Motorola vicepresident Christy Wyatt, verantwoordelijk voor softwareplatformen, zegt dat het bedrijf een reeks toestellen wil aanbieden, variërend van consumententoestellen tot zakelijke smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De prijzen van de toestellen zullen ook heel gevarieerd zijn. Ook komen er toestellen die bepaalde functies benadrukken, zoals messaging of multimedia.

Geïnteresseerde ontwikkelaars kunnen zich bij het MOTODEV ontwikkelaarsnetwerk melden. Wat toestellen betreft doet Motorola tot nu toe erg geheimzinnig over de toestellen die ze gaan uitbrengen. Tot nu toe is er nog geen enkel toestel aangekondigd. Wel verscheen er een foto van de Motorola Morrison, een blauwwit toestel dat op jongeren lijkt te zijn gericht.

Motorola’s senior director of developer platforms and services, Dino Brusco, roept in een video ontwikkelaars op om samen met Motorola aan het Android-avontuur te beginnen: “We want all of you to join us in our partnership with Google and journey with Android.” Motorola gaat de ontwikkelaars helpen bij het maken en promoten van hun applicaties.

Meer info: Forbes

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.