De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze Motorola-toestellen krijgen de Android 11-update

Colin Baak
22 december 2020, 9:08
2 min leestijd
Deze Motorola-toestellen krijgen de Android 11-update

Het heeft even geduurd, maar fabrikant Motorola heeft de plannen voor haar Android 11-update naar buiten gebracht. Zo weten we welke 23 toestellen de nieuwe software krijgen. Precieze uitroldata heeft het bedrijf nog niet genoemd.

Lees verder na de advertentie.

Motorola: Android 11-plannen bekendgemaakt

In navolging van andere fabrikanten weten we nu meer over Motorola en Android 11. Via de eigen Motorola Blog heeft het bedrijf bekendgemaakt welke smartphones de update kunnen verwachten.

Het gaat om 23 toestellen, waaronder enkele devices die hier niet zijn uitgebracht en Android One-smartphones. Van die telefoons was al bekend dat ze de update zouden krijgen. Toestellen die hier wel verkrijgbaar zijn hebben we opgenomen in onderstaande overzicht.

Deze Motorola-smartphones krijgen Android 11:

motorola one vision review

Wanneer de updates uitrollen voor bovenstaande toestellen, is nog onbekend. Motorola zelf zegt er niet meer over dan: “We beginnen komende maanden met de uitrol”.

Android 11 en andere fabrikanten

Bezit je geen Motorola-smartphone, maar wil je wel weten of en wanneer jouw toestel de Android 11-update krijgt? Bekijk dan het Android 11 update-overzicht. Daar vind je namelijk meer informatie over de Android 11-uitrol van fabrikanten zoals Samsung, Nokia, Xiaomi en Huawei.

Meer over de nieuwe software

Android 11 is niet de grootste update ooit, maar introduceert toch verschillende fijne functies. Zo kun je aan de slag met chatbubbels, die op je scherm blijven zweven als je een gesprek even wegdrukt. Daardoor kun je makkelijker multitasken. Andere nieuwe opties biedt Android 11 op het gebied van privacy, beveiliging en notificaties.

Meer weten over de nieuwe software? Lees dan onze Android 11 review. Je kunt ook onderstaande video bekijken, waarin we de zes beste nieuwe functies van de software bespreken. Zo ben je in enkele minuten bijgepraat en weet je precies wat je te wachten staat als jouw toestel de update krijgt.

Android 11 review: dit zijn de 6 beste nieuwe features

Meer lezen over Motorola op Android Planet:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu