De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze Motorola-toestellen worden bijgewerkt naar Android 6.0

Wouter Nijsen
3 oktober 2015, 10:12
1 min leestijd
Deze Motorola-toestellen worden bijgewerkt naar Android 6.0

Motorola heeft bekendgemaakt welke van haar toestellen een update naar Android 6.0 (Marshmallow) ontvangen. Check hier of jouw Motorola-smartphone wordt bijgewerkt naar de nieuwe Android-versie.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Android 6.0-update

Google maakte eerder deze week bekend Android Marshmallow volgende week te zullen uitrollen naar Nexus-toestellen. Enkele fabrikanten hebben al laten weten welke smartphones de update krijgen en ook Motorola hoort nu bij dit rijtje. Het gaat hierbij om de onderstaande smartphones. Ook de Nexus 6, die door Motorola is ontwikkeld, wordt genoemd.

Daarnaast worden de Moto X Pure, Moto Maxx, Moto Turbo en Droid Turbo worden van een update voorzien, al zijn deze toestellen niet verkrijgbaar  in de Benelux. De Moto E  (2015) wordt niet door Motorola bijgewerkt, alsmede de eerste generatie van de Moto G en Moto X. Dit is opvallend, omdat bijvoorbeeld de Moto E pas enkele maanden geleden werd uitgebracht. Mogelijk heeft het te maken met beperkingen van de interne hardware van het toestel.

motorola moto g 2015

Motorola maakt niet bekend wanneer het Android 6.0 precies uitrolt naar de genoemde toestellen, al zou dit de komende weken moeten gebeuren. Wel laat het bedrijf weten dat Motorola Migrate, een dienst om data van een oud naar een nieuw toestel over te zetten, niet te zullen meeleveren. Ook Moto Assist, een functie die te vergelijken is met de niet storen-modus, is geen onderdeel van de Marshmallow-update.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: Motorola
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu