De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Motorola Atrix 2 specificaties en foto’s gelekt

Redactie
26 september 2011, 11:38
1 min leestijd
Motorola Atrix 2 specificaties en foto's gelekt

Het afgelopen weekend zijn al veel details en foto’s gelekt over nieuwe producten van Motorola. Nu is ook duidelijk geworden dat de Motorola Atrix 2 in de maak is. Het is een Android-telefoon met een 4.3 inch qHD scherm, 8 megapixel camera en 1 GB aan RAM. Het toestel kan net als de eerste Atrix samenwerkingen met een laptopdock. Zo verandert je telefoon in een laptop met een geheel nieuwe interface als je het toestel in de dock stopt.

De Motorola Atrix 2 had de codenaam Edison, maar die naam schijnt nu te vervallen. Het toestel heeft een 4.3 inch scherm met een resolutie van 960×540 en is voorzien van een 8 megapixel camera met flitser. Naast 1 GB RAM werkgeheugen heeft de Atrix 2 8 GB aan intern geheugen dat tot maximaal 40 GB is uit te breiden door middel van een MicroSD-kaart. Een kaartje van 2 GB zal standaard worden meegeleverd. De spreektijd en standby-tijd zijn respectievelijk 8,5 uur en 15,9 dagen. De batterijduur zou iets minder zijn ten opzichte van de originele Atrix.

Lees verder na de advertentie.

De laptopdock die bij de Motorola Atrix 2 te krijgen is wordt de Lapdock 100 genoemd en heeft een 10.1 inch scherm. De vorige dock had een 11.6 inch scherm, dus het lijkt dat deze nieuwe accessoire een stukje lichter wordt. Motorola heeft een speciale interface ontwikkeld genaamd Webtop voor haar telefoons. Met de dock tover je een Android-toestel om in een laptop, waarbij je op een groot scherm op je telefoon kan werken.

Aangezien de Atrix 2 een telefoon zonder LTE wordt, kan het zo zijn dat deze toch naar Europa toe komt. De eerste Atrix nooit officieel uitgebracht in Nederland, maar is wel via grijze import te verkrijgen.

Motorola Atrix 2
Atrix 2 Lapdock

Bron: This is my Next

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu