Motorola Backflip binnenkort leverbaar in Duitsland
Wouter Nijsen

Motorola BackflipIn Nederland kunnen we pas sinds kort beschikken over de Motorola Milestone, maar onze oosterburen zijn duidelijk al een Moto-stapje verder. De Motorola Backflip is namelijk in de loop van april beschikbaar via de Duitse tak van Amazon. De Backflip is een Android-smartphone met een behoorlijk opmerkelijk design en werd gepresenteerd tijdens de afgelopen CES in Las Vegas. Android Planet had toen al een korte hands-on met deze bijzondere Motorola. Het toestel bevat namelijk een hardware QWERTY-toetsenbord.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Deze wordt niet zoals gebruikelijk uitgeschoven maar achter het toestel opgeklapt worden, met de toetsen zichtbaar. Hierdoor heeft je toestel dus een ‘QWERTY-achterwand’ wanneer je het toetsenbord niet gebruikt. Klap je het toetsenbord uit dan heeft de Motorola Backflip nog een verrassing in petto. Op de achterkant van het toestel is namelijk een trackpad te vinden zodat je kunt navigeren door over de achterwand te vegen. In tegenstelling tot de Milestone beschikt de Backflip wel over de eigen interface van Motorola genaamd MotoBlur. Deze interface is helemaal gericht op je contacten, berichten en sociale netwerken.

Amazon Duitsland gaat de Motorola Backflip aanbieden als simlock-vrij toestel voor €439,97. Verwacht wordt dat de levering in de tweede helft van de maand april zal plaatsvinden. Het is helaas nog niet bekend of, en wanneer de Motorola Backflip in Nederland beschikbaar zal zijn.

Motorola Backflip Amazon.de

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Amazone.de

Via: Pocket-lint

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.