De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Motorola werkt aan stevige smartphone met QHD-scherm’

Wouter Nijsen
31 augustus 2015, 17:30
1 min leestijd
‘Motorola werkt aan stevige smartphone met QHD-scherm’

Het lijkt erop dat de Motorola werkt aan een krachtigere en compactere versie van de onlangs aangekondigde Moto X Style. Het gaat hierbij om de zogenoemde Motorola Bounce.

Lees verder na de advertentie.

Dit is de Motorola Bounce

Motorola Bounce

De bekende Twitter-lekker Upleaks heeft een afbeelding (zie hiernaast) en enkele  specificaties van een onbekend  Motorola-toestel online gezet. De smartphone draagt momenteel de codenaam `Bounce` en zou volgens Upleaks in december worden aangekondigd. Het meest opvallend aan de Motorola Bounce is dat het toestel een stevige behuizing zou hebben, en mogelijk stof- en waterbestendig is.

Ook wordt melding gemaakt van diverse specificaties van de Bounce. Naar verluidt beschikt de smartphone over een Snapdragon 810-processor. Dit zou een opvallende keuze van Motorola zijn, omdat de chip bij de Sony Xperia Z3+ en HTC One M9 de neiging heeft  om snel oververhit te raken.

De processor zou verder worden bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslagruimte. Naar verluidt heeft de Motorola Bounce een 5,43 inch-QHD-scherm, een 21 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde en een 3760 mAh-accu.

Meer over Motorola

Motorola kondigde onlangs twee nieuwe toestellen aan die binnenkort in ons land worden uitgebracht. Hierbij gaat het om de Moto X Play en de Moto X Style. De X Play is iets groter dan de Moto X die vooral opvalt vanwege de 21 megapixel-camera en flinke 3630 mAh-accu. De Moto X Style kenmerkt zich door het 5,7 inch-QHD-scherm, de snellaadfunctie en de verwisselbare achterkantjes waarmee het toestel van een andere look kan worden voorzien.

Het laatste nieuws over Motorola

Bron: Upleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu