motorola calgaryVerizon gaat in november de Motorola Droid (voorheen Sholes) uitbrengen in de VS. Maar daar blijft het niet bij, want inmiddels is er ook alweer nieuws over een tweede toestel, de Motorola Calgary. Boy Genius Report kreeg het toestel in handen en maakte foto’s. De Motorola Calgary is voorzien van MOTOBLUR-interface en lijkt meer gericht op het middensegment, terwijl de Motorola Droid gericht is op het hogere segment (en geen MOTOBLUR heeft).

Motorola heeft altijd gezegd dat ze voor de kerst twee Android-toestellen zouden lanceren en die twee namen zijn al ingevuld: de Motorola Droid en de Motorola Dext/Cliq.

De kans is daarom aanwezig dat de Motorola Calgary pas in 2010 op de markt komt, al beweert Boy Genius dat de lancering in het vierde kwartaal van 2009 is gepland. De Motorola Calgary heeft een QWERTY-toetsenbord, een 3 megapixel camera en natuurlijk Wi-Fi. Verizon maakt gebruik van een CDMA-netwerk in de VS, dus het toestel is niet bij voorbaat geschikt voor gebruik in Europa.

motorola calgary

Meer info: Boy Genius Report

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.