Motorola-ceo bevestigt komst Moto X

MotorolaMotorola komt deze zomer weer met zijn eigen vlaggenschip, de Moto X. De Moto X krijgt twee processors volgens Motorola-ceo Dennis Woodside.

De ceo deed zijn uitspraken in een interview op de D11-conferentie van AllThingsD. Voor Motorola in 2012 werd overgenomen kwam de fabrikant nog met de RAZR.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Sinds die overname is het echter opvallend stil gebleven rondom het bedrijf. De Moto X moet het bedrijf weer in de schijnwerpers zetten, aldus Woodside.

De Moto X wordt in Texas gefabriceerd en kan volgens Woodside ‘anticiperen op je behoeften’. De Moto X zou sensoren bevatten die weten wanneer je telefoon bijvoorbeeld in je broekzak zit, waardoor hij zijn batterij zuiniger kan gebruiken. De twee processoren zouden ook voor een betere batterijduur zorgen.

Woodside gaf in het interview eveneens aan dat er tussen nu en het najaar nog meer Motorola-toestellen zullen verschijnen, maar daarover gaf hij verder geen details.

Via: AllThingsD