Motorola Defy kan tegen een spatje water
Redactie

motorola defyMotorola heeft een nieuwe telefoon aangekondigd: de Defy. De Motorola Defy is een stevige telefoon, die tegen een spatje water of een stofwolk kan. Eerder vandaag kondigde Motorola de Milestone 2 aan. Beide telefoons verschijnen eind dit jaar in Europa.

De Defy heeft een 3,7″ WVGA-touchscreen met een resolutie van 854 bij 480 pixels. In de behuizing zit een OMAP 3610 chip met een kloksnelheid van 800 MHz. De Motorola Defy heeft Android 2.1 als besturingssyteem en maakt gebruik van een Swype-toetsenbord.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In de telefoon is 512 MB RAM en 2 GB ROM aanwezig. Daarnaast biedt de Defy plaats voor een MicroSD-kaarten met een maximumgrootte van 32 GB.

Zoals verwacht verkoopt Motorola de telefoon met MOTOBLUR, Motorola’s schil om Android heen. Mocht je MOTOBLUR niet fijn vinden, dan kun je deze schil uitzetten en werken met een ‘kale’ Android-versie.

Bron: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.