Motorola DEXT: uitgebreide review staat online

motorola dextWie plannen had om de Motorola DEXT te kopen, kan op de website mobile-review.com het toestel nu van alle kanten bekijken. De DEXT is het eerste Android-toestel van Motorola en zal in de VS onder een andere naam verkrijgbaar zijn: Motorola CLIQ. Opmerkelijk is het toestel zeker. De blauwwitte kleurstelling is ongebruikelijk en het stippenpatroon op de achterkant is ook iets wat je zelden bij een mobiele telefoon ziet. De Motorola DEXT is dan ook vooral gericht op jonge gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Mobile-review.com testte de T-Mobile-versie van de Motorola DEXT, een toestel dat net als de T-Mobile Pulse voorzien is van het operatorlogo op de voorzijde. Positieve punten vinden ze de lage prijs, de jonge uitstraling, het goede scherm en het comfortabele QWERTY-toetsenbord. De 5 megapixel camera viel ook in de smaak, net als de Motoblur-interface. Zijn er dan helemaal geen nadelen? Eigenlijk wel, maar volgens de reviewers vergeef je ze Motorola allemaal door het magische prijskaartje van 150 euro.

Android moet voor Motorola dé reddingsboei worden om weer uit de rode cijfers te klimmen. Maar maken ze met dit speelse toestel een goede eerste indruk, of hadden ze beter hun debuut met een wat zakelijker toestel kunnen maken?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.