Motorola DEXT: uitgebreide review staat online

Redactie
5 oktober 2009, 11:55
1 min leestijd
Motorola DEXT: uitgebreide review staat online
motorola dext

Wie plannen had om de Motorola DEXT te kopen, kan op de website mobile-review.com het toestel nu van alle kanten bekijken. De DEXT is het eerste Android-toestel van Motorola en zal in de VS onder een andere naam verkrijgbaar zijn: Motorola CLIQ. Opmerkelijk is het toestel zeker. De blauwwitte kleurstelling is ongebruikelijk en het stippenpatroon op de achterkant is ook iets wat je zelden bij een mobiele telefoon ziet. De Motorola DEXT is dan ook vooral gericht op jonge gebruikers.

Mobile-review.com testte de T-Mobile-versie van de Motorola DEXT, een toestel dat net als de T-Mobile Pulse voorzien is van het operatorlogo op de voorzijde. Positieve punten vinden ze de lage prijs, de jonge uitstraling, het goede scherm en het comfortabele QWERTY-toetsenbord. De 5 megapixel camera viel ook in de smaak, net als de Motoblur-interface. Zijn er dan helemaal geen nadelen? Eigenlijk wel, maar volgens de reviewers vergeef je ze Motorola allemaal door het magische prijskaartje van 150 euro.

Lees verder na de advertentie.

Android moet voor Motorola dé reddingsboei worden om weer uit de rode cijfers te klimmen. Maar maken ze met dit speelse toestel een goede eerste indruk, of hadden ze beter hun debuut met een wat zakelijker toestel kunnen maken?

Categorie: Fabrikanten
Merk: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's