Motorola Droid 3/Milestone 3 gelekt via instructievideo

motorola milestone 3Motorola heeft nog weinig bekend gemaakt over de Milestone 3, die in de VS als Droid 3 te koop zal zijn. Gadgetblog PhonePads kreeg echter drie instructievideo’s in handen, waaruit is af te leiden dat het toestel inderdaad beschikt over een 8 megapixel camera waarmee je 1080p HD-video’s kunt opnemen. Ook lijken er losse volumeknoppen aan de rechter zijkant van het toestel te zijn aangebracht, in plaats van de gebruikelijke rocker-knop. De Milestone 3 beschikt over een QWERTY-toetsenbordje met vijf rijen toetsen, micro-USB en een mini-HDMI-aansluiting. Of er ook een dual-core processor in zit, is uit de filmpjes niet af te leiden. Ook is nog niet duidelijk welke Android-firmwareversie geleverd zal worden op de Motorola Milestone 3.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Amerikanen die het toestel via operator Verizon gaan kopen, krijgen er waarschijnlijk Swype op. Verizon zegt er zelf over: “Software Shown Not Final”, dus het kan nog alle kanten op.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.