Motorola Droid in prijs verlaagd naar $120

motorola droid kortingDe Amerikanen zijn op dit moment in de ban van Black Friday, de dag waarop alle winkelketens grote kortingacties organiseren. Het is ook het moment dat Amerikanen massaal de straat op gaan om kerstkadootjes in te slaan. Wat zou er bij hen onder de kerstboom liggen? Misschien wel een Motorola Droid van Dell.

De Dell Mobility Store heeft de Motorola Droid namelijk in de aanbieding gedaan en geeft $80 korting op de oorspronkelijke introductieprijs van $200. Amazon reageerde meteen en verlaagde de prijs van de Motorola Droid naar $150.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Nu zijn er wel meer kortingsacties rond deze periode, maar toch roept de plotselinge prijsverlaging vragen op. Waarom verlagen Verizon en Motorola zo snel de prijs van de Droid, terwijl de verkoopcijfers in de eerste week toch prima waren? En het is nog niet eens Black Friday (de eerste vrijdag na Thanksgiving, dus komende vrijdag).

Via: 9to5mac

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.