Motorola Droid R2-D2: alleen voor echte Star Wars-fans

r2-d2Motorola brengt deze week de Droid R2-D2 uit. Vanaf donderdag is deze telefoon in de Verenigde Staten te koop. Qua stijl komt de Droid R2-D2 overeen met de robot uit de Star Wars-reeks. De Astromechdroid voert reparaties uit aan de buitenkant van ruimteschepen, is bevriend met de protocolrobot C-3PO en heeft speciale magnetische voeten. De Droid R2-D2 heeft geen voeten, maar wel een bijzondere achterkant, waarop het patroon van R2-D2 pronkt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

r2-d2-droidDaarnaast heeft de special edition Droid meer exclusieve foefjes, zoals R2-D2 geluiden en ringtones, Star Wars Live Wallpapers, een R2-D2 klokwidget en een ‘The Best of R2-D2’-video. Wie een normale Droid heeft kan gelukkig alsnog deze extra’s krijgen door de speciale Star Wars applicatie te downloaden.

De R2-D2 Droid kost 249 dollar en dan zitten gebruikers direct verbonden aan een tweejarig contract. Wie weet is de telefoon binnenkort ook via eBay te bestellen.

Overigens komt de R2-D2 Droid qua specificaties overeen met de Motorola Droid 2. De telefoon heeft als besturingssysteem Android 2.2, een 3,7 inch display, 8 GB intern geheugen en een 1 GHz OMAP-processor. Ook ontbreekt een fysiek QWERTY-toetsenbord niet.

Via: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.