Motorola Droid R2-D2: alleen voor echte Star Wars-fans

Redactie
27 september 2010, 19:28
1 min leestijd
Motorola Droid R2-D2: alleen voor echte Star Wars-fans
r2-d2
r2-d2-droid

Motorola brengt deze week de Droid R2-D2 uit. Vanaf donderdag is deze telefoon in de Verenigde Staten te koop. Qua stijl komt de Droid R2-D2 overeen met de robot uit de Star Wars-reeks. De Astromechdroid voert reparaties uit aan de buitenkant van ruimteschepen, is bevriend met de protocolrobot C-3PO en heeft speciale magnetische voeten. De Droid R2-D2 heeft geen voeten, maar wel een bijzondere achterkant, waarop het patroon van R2-D2 pronkt.

Daarnaast heeft de special edition Droid meer exclusieve foefjes, zoals R2-D2 geluiden en ringtones, Star Wars Live Wallpapers, een R2-D2 klokwidget en een ‘The Best of R2-D2’-video. Wie een normale Droid heeft kan gelukkig alsnog deze extra’s krijgen door de speciale Star Wars applicatie te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

De R2-D2 Droid kost 249 dollar en dan zitten gebruikers direct verbonden aan een tweejarig contract. Wie weet is de telefoon binnenkort ook via eBay te bestellen.

Overigens komt de R2-D2 Droid qua specificaties overeen met de Motorola Droid 2. De telefoon heeft als besturingssysteem Android 2.2, een 3,7 inch display, 8 GB intern geheugen en een 1 GHz OMAP-processor. Ook ontbreekt een fysiek QWERTY-toetsenbord niet.

Via: Android Community

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's