Motorola DROID RAZR specificaties gelekt, tweede Ice Cream Sandwich telefoon?

Motorola DROID RAZR specificaties gelekt, tweede Ice Cream Sandwich telefoon?De Motorola DROID RAZR zal naar alle verwachting een paar uur na de Nexus Prime worden gepresenteerd. Er komen al steeds meer specificaties naar buiten zoals een verwachte 1.2 GHz dual-core processor, 4.3 inch scherm en 1 GB RAM. Nu lijkt de kans ook groot te zijn dat de nieuwe RAZR de tweede Ice Cream Sandwich telefoon gaat worden. Het zal dan niet gaan om een ‘pure’ Ice Cream Sandwich installatie, aangezien Motorola haar telefoons aanvult met haar eigen software dat voorheen Motoblur heette.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wat de software ook wordt, qua specificaties lijkt de Motorola DROID RAZR een bijzonder goed alternatief voor de Nexus Prime te worden. Volgens Boy Genius Report krijgt het Motorola DROID RAZRtoestel een 1.2 GHz dual-core processor, een 4.3 inch display, 1 GB RAM en LTE (snel 4G-internet). Het scherm zou gemaaktt zijn van Gorilla Glass met een speciale krasbestendige laag. De case van de telefoon zou gemaakt worden van Kevlar.

De DROID RAZR zou rechtstreeks tegen de iPhone 4S worden gepositioneerd. Eerder bracht Motorola een teaservideo naar buiten waaruit bleek dat er een nieuwe toestel aan zit te komen die sneller, dunner, slimmer en sterker zal zijn. Volgens Boy Genius Report zal de telefoon ook daadwerkelijk dunner zijn dan de iPhone 4S.

Bron: Android Authority

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.