Motorola Droid Shadow alweer gelekt: HDMI en OMAP3630

motorola shadowGisteren kwam er een wat ongeloofwaardig verhaal naar buiten, waarbij een medewerker van Verizon per ongeluk de nog supergeheime Motorola Droid Shadow in de sportschool had laten liggen. Of het allemaal waar is mag ieder voor zich beslissen. Inmiddels is er een nieuwe foto en zijn nog wat meer specificaties bevestigd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Motorola Droid Shadow krijgt een 720 MHz OMAP3630-processor, heeft een 4,1 inch scherm, microUSB-aansluiting en een mini-HDMI-aansluiting. Die laatste twee kun je op de HTC EVO 4G ook terugvinden. Dit nieuwe Android-toestel wordt dan ook wel gezien als Motorola’s tegenhanger van de HTC EVO. Er is 8 GB intern geheugen, een microSD-slot en een 8 megapixel camera aanwezig. De Shadow voelt lichter aan dan de Motorola Droid, maar heeft dan ook geen uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord. Eerder werd gezegd dat de Droid Shadow in juni of juli op de markt komt, onder andere bij de Amerikaanse operator Verizon. Wanneer er een Europese lancering is gepland, is nog even afwachten. Bij de Motorola Droid kwam de Europese versie (Milestone) ook een paar weken later.

Bron: HowardForums

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.