Motorola Droid voor het eerst in preview te zien

Redactie
24 oktober 2009, 14:56
1 min leestijd
Motorola Droid voor het eerst in preview te zien
motorola droid vs dext

Boy Genius Report heeft als eerste een preview van de Motorola Droid gepubliceerd. Het toestel zal pas volgende week officieel worden aangekondigd, waardoor veel mensen benieuwd zijn wat dit tweede toestel van Motorola te bieden heeft. In de preview lees je meer over de meegeleverde magnetische dock, waarin je de telefoon op z’n zijkant zet. De Droid wordt daarmee een soort bureauklokje.

Zodra je de Droid in de houder zet verschijnen er grote iconen om muziek af te spelen en het weerbericht te tonen. Voor gebruik in de auto is er ook een soortgelijke Car Mode, die actief wordt zodra je de Motorola Droid in de autohouder zet (details die autohouder zijn nog niet bekend).

Lees verder na de advertentie.

De (p)reviewer is van mening dat de Motorola Droid een succes wordt. Een concurrent voor de iPhone (zoals Verizon het toestel presenteert) is de Motorola Droid echter niet: het zal vooral invloed hebben op de verkoop van BlackBerry, Windows Mobile en mogelijk ook de Palm Pre. Positieve punten: een geweldige batterijduur (veel beter dan de DEXT, die je rechts op de foto ziet), een prima toetsenbord en een vlot besturingssysteem (Android 2.0), dankzij de OMAP3-core.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's