Motorola Edge Lite-aankondiging vindt waarschijnlijk plaats op 7 juli

Stijn Wanders
25 juni 2020, 9:23
2 min leestijd
Motorola Edge Lite-aankondiging vindt waarschijnlijk plaats op 7 juli

Motorola heeft zojuist een evenement gepland voor 7 juli en zegt verder niets over de aanleiding hiervoor. Dit alleen is al genoeg reden om aan te nemen dat hier de aankondiging van de Motorola Edge Lite gaat plaatsvinden.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Edge Lite aankondiging op 7 juli

Er gaan de laatste tijd veel geruchten rond over de komst van een betaalbaardere Motorola Edge-variant. Volgens de laatste berichten laat dit apparaat niet lang meer op zich wachten, waardoor een aankondiging op 7 juli eigenlijk heel logisch is.

Motorola Edge lite release 7 juli

Hoewel de naam nog onbekend is, gaat vrijwel iedereen ervan uit dat het komende toestel binnenkort verkocht wordt als de Motorola Edge Lite. Naast de naamgeving doen ook al meerdere geruchten de rondte over de mogelijke prijs en specificaties.

Motorola Edge Lite prijs en specificaties

De Motorola Edge Lite verscheen naar verluidt op een Europese webwinkel. Deze website toonde naast een beperkt aantal specificaties ook een toestelprijs van 398,45 euro. Het is natuurlijk onzeker of deze informatie klopt, maar het modelnummer kwam in ieder geval overeen met eerdere geruchten.

Later deelde XDA Developers op basis van hun bronnen een hoop specificaties over het apparaat. Zo beschikt de Motorola Edge Lite waarschijnlijk over een Snapdragon 765-chip en maximaal 6GB RAM en 128GB aan opslagruimte.

Verder vermeldt de website dat het toestel beschikt over een 6,7 inch-scherm met een resolutie van 2520 bij 1080 pixels. Een 4800 mAh-accu moet ervoor zorgen dat je dit grote scherm lekker lang kunt gebruiken.

Meer lezen over Motorola

Benieuwd naar meer informatie over Motorola’s komende toestel? Bekijk dan ons artikel waarin we de geruchten over de Motorola Edge Lite bespreken.

Wil je liever meer weten over het reguliere model? Dat kan ook. Wij laten je weten hoe goed deze telefoon is in onze Motorola Edge review. Voor de visueel ingestelde mensen staat er zelfs een Motorola Edge videoreview klaar.

Ben je enthousiast geworden over de Motorola Edge Lite en wil je graag meer weten over deze telefoon? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van het komende toestel. Download ook de makkelijke Android Planet-app.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Edge
Motorola Edge

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu