De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Check: een vroeg prototype van de smartwatch van Google en Motorola

Redactie
26 februari 2014, 7:41
1 min leestijd
Check: een vroeg prototype van de smartwatch van Google en Motorola
Motorola en Google smartwatch

Een vroeg prototype van de Motorola en Google smartwatch is gelekt. Het slimme horloge heeft de naam Gem en zal niet meer als een ‘echt’ product worden uitgebracht, maar het laat zien dat beide bedrijven aan een smartwatch werkten of werken. Mogelijk werkten Motorola en Google aan een smartwatch voordat eerstgenoemde door Lenovo werd overgenomen.

De Motorola en Google smartwatch heeft een vierkant scherm met een rubberen band, twee knoppen aan de bovenzijde (mogelijk om mee te navigerem) en een terugknop onder het scherm. Aan de linkerkant van het horloge bevindt zich een grotere knop, waarschijnlijk de powerknop.

Lees verder na de advertentie.

Motorola en Google smartwatch: prototype

nexusae0_image32

Bovenstaande afbeelding geeft een goed beeld van de smartwatch. Waarschijnlijk is de Gem vrij oud en een vroeg prototype, om te kijken wat er mogelijk is qua het ontwikkelen van een smartwatch. Door de twee knoppen aan de zijkant, die over een microfoon- en fitness-icoontje beschikken, lijkt het erop dat je met de Motorola en Google smartwatch kunt bellen, en dat er een speciale fitness-functie aanwezig is.

Motorola kondigde tevens aan nog dit jaar een smartwatch uit te brengen. Google heeft nog niet officieel bevestigd dat het bedrijf aan een slim horloge werkt. De laatste geruchten wijzen op een smartwatch die is gemaakt door Google en LG.

Lees meer over de beste Android smartwatches en welke je moet hebben!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu