Motorola en HTC bieden excuses aan voor update-fiasco naar Android 2.1

Redactie
26 april 2010, 20:19
1 min leestijd
Motorola en HTC bieden excuses aan voor update-fiasco naar Android 2.1

android 2.1Motorola Europe heeft via Facebook excuses aangeboden dat de update naar Android 2.1 voor gebruikers van de Motorola Milestone langer gaat duren dan gepland. De update laat nog minstens 2 weken extra op zich wachten. Om teleurstellingen te voorkomen zullen ze alleen aankondigingen doen als de update 100% zeker is. Ook HTC heeft excuses aangeboden aan boze HTC Hero-gebruikers die nog langer moeten wachten op de update naar Android 2.1.

HTC zei tegen TechRadar:

The integration of ‰clair on the HTC Hero took longer to develop than anticipated and we apologise for this delay. We are committed to meeting our customers` demand for this update.

Een officiële releasedatum is echter nog steeds niet bekendgemaakt en van een uitleg wat er nu eigenlijk aan de hand is met de Hero, ontbreekt ook nog elk spoor. Op de HTC Legend en Desire heeft de fabrikant Android 2.1 al wel beschikbaar, inclusief vernieuwde Sense-interface.

Aanvankelijk zou HTC de update voor de HTC Hero in maart uitbrengen, daarna werd het verschoven naar april en het laatste nieuws is dat we tot juni moeten wachten. De HTC Hero is rond die tijd al bijna een jaar op de markt, zonder dat gebruikers een update konden installeren. De update naar Android 2.1 (met onder andere Google Maps-navigatie) werd in november 2009 voor het eerst gesignaleerd. Sindsdien wachten de HTC Hero-gebruikers vergeefs op een update.

Hieronder het excuusbericht van Motorola:
motorola milestone excuses

Categorie: Firmware
Spotlights: HTC, Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's