De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Motorola onthult nieuwe smartphones op 4 september

Gijs Ettes
14 augustus 2014, 17:01
1 min leestijd
Motorola onthult nieuwe smartphones op 4 september
Motorola evenement

Motorola heeft persuitnodigingen verstuurd voor een evenement op 4 september. In de bijgevoegde afbeelding is te zien dat de fabrikant, die sinds eind januari onderdeel uitmaakt van Lenovo, een X-telefoon, G-telefoon en een soort koptelefoon gaat presenteren. Mogelijk gaan we begin september dus kennismaken met de Motorola Moto G2, de opvolger van de uitstekende budgetsmartphone die het bedrijf in 2013 uitbracht. Daarnaast is de verwachting dat Motorola de opvolger van de Moto X gaat aankondigen.

Op de aankondiging is ook een horloge te zien. Dit is waarschijnlijk een verwijzing naar de Moto 360, Motorola’s smartwatch met Android Wear die later dit jaar moet verschijnen. De definitieve prijs en specs van het slimme horloge lekten al eerder uit, maar zijn nog niet bevestigd.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Motorola Moto G2

Motorola Moto G2

Begin deze week  ging het gerucht dat de Moto G2 op 10 september verschijnt voor een adviesprijs van 250 euro. Het nieuwe Motorola-toestel krijgt naar verluidt een groter 5 inch-scherm met een 720p-resolutie, maar de overige specificaties zouden weinig afwijken ten opzichte van zijn voorganger. Zo zou er wederom een 1,2GHz-quadcore-processor (Snapdragon 400) en 1GB aan werkgeheugen aan boord zijn.

De camera’s van de G2 krijgen wel een kleine update. Zo zou er een 8 megapixel-camera aan de achterkant te vinden zijn en een 2 megapixel-frontcamera voor het voeren van videogesprekken en het schieten van selfies. Het opslaggeheugen bedraagt waarschijnlijk 8GB.

Het Motorola evenement vindt plaats in Chicago, een dag na de start van de elektronicabeurs IFA in Berlijn.

Het laatste Motorola-nieuws

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu