De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Neem een kijkje in de Motorola fabriek in de Verenigde Staten

Redactie
11 september 2013, 14:51
1 min leestijd
Neem een kijkje in de Motorola fabriek in de Verenigde Staten
motorolafabriek

De Motorola fabriek is door het Amerikaanse bedrijf in samenwerking met de Maps-dienst van Google mooi in beeld gebracht. Motorola kondigde luid en duidelijk aan dat de Moto X in de Verenigde Staten wordt gemaakt en dat valt goed bij de Amerikanen: de smartphonefabrikant verscheept elke week zo’n 100.000 Moto X-toestellen. Om nog beter in beeld te brengen hoe het eraan toe gaan in de Amerikaanse Motorola fabriek, is er een speciale Google Maps Street View-pagina geopend waar je kunt rondkijken.

Lees verder na de advertentie.

Motorola fabriek Amerikaanse trots

Het is niet gek dat Motorola zo adverteert met zijn ‘Made In America’-slogan. Motorola is het enige bedrijf in de gehele wereld dat in de Verenigde Staten smartphones fabriceert. Dat brengt hogere kosten met zich mee, maar de foto’s laten wel een fijne(re) werkomgeving zien dat normaliter in China en soortgelijke landen wordt gehanteerd.

Daarnaast wordt het in de Verenigde Staten enorm gewaardeerd dat Morola banen creëert en op deze manier de economie van het land helpt. Motorola heeft naar eigen zeggen al meer dan 2000 banen gecreëerd en dit aantal wordt binnenkort opnieuw uitgebreid.

De Google Maps Street View-versie van de Motorola fabriek laat het productieproces zien, van rekken met witte jassen tot het testproces van de kleurreproductie van de amoled-schermen.

Motorola fabriek bekijken

De Motorola fabriek is hier via Google Maps te bekijken

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu