Motorola Flipout: Android 2.1 in het vierkant

motorola flipoutDe eerder gelekte vierkante Android-telefoon van Motorola is terug van weggeweest: deze keer met betere foto’s. Het toestel gaat de Motorola Flipout heten en het wordt een bijzonder apparaat, al was het alleen al vanwege de draaifunctie en de vierkante vormfactor. De Flipout is voorzien van Android 2.1, heeft een volledig QWERTY-toetsenbord, Motoblur, een 2,8 inch scherm en een 700 MHz processor.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ook krijg je 512 MB ROM, 256 MB RAM, GPS en een 3,1 megapixel camera. Het gaat om een HSDPA-toestel dat vanaf juni verkrijgbaar is in minimaal drie kleuren: zwart, groen en roze. Eerder werd het toestel nog in verband gebracht met de codenaam Motorola Twist. Mooi? Of een toestel dat Motorola maar beter op de tekentafel kan laten liggen?

flipout1

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.