Motorola gaat op CES nieuwe toestellen onthullen

motorola geruchtOver ruim een week begint de CES in Las Vegas. Motorola gaat daarbij mogelijk nieuwe Android-toestellen onthullen. Exacte details zijn nog niet bekend, maar volgens Barron’s (de beleggingssite van The Wall Street Journal) zou het gaan om een Android-toestel met OLED-scherm, fysiek toetsenbord en voorzien van Google Experience, bedoeld voor de Amerikaanse operator AT&T. Mogelijk gaat het daarbij om de Motorola Backflip (ook bekend als Motorola Motus), waar eerder al geruchten over waren. Het andere Android-toestel is bedoeld voor Verizon (dus geen GSM-toestel), eveneens voorzien van OLED-scherm, maar zonder toetsenbord. Daarbij zou het kunnen gaan om de Motorola Sholes.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Barron’s baseert zich op informatie van Trip Chouwdhry, analist bij het financiële bedrijf Global Equities Research. Motorola heeft op 6 januari 2010 om 17:30 uur een persconferentie gepland, een dag na de persconferentie van Google.

Hopelijk zal Motorola volgende week ook wat Android-toestellen laten zien die voor de rest van de wereld interessant zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.