Motorola Heron: Android-toestel van Motorola

Motorola HeronGisteren hebben we wel aandacht besteed aan de HTC Lancaster, maar veel te weinig aan de Motorola Heron. Dit toestel lekte eveneens uit via de roadmap van AT&T, zodat op dit moment nog niet bekend is of de Heron ook naar Europa zal komen. Het toestel was eerder bekend onder de codenaam Motorola Iron Man en zal vlak voor de kerstdagen verkrijgbaar zijn. De specificaties zijn inmiddels behoorlijk standaard geworden: een 2,8 inch scherm, QWERTY-toetsenbord, 3 megapixel camera, quadband GSM, HSPA/EDGE, GPS en eigen lokatiegebaseerde en sociale netwerkfuncties. Over de prijs is nog niets bekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De lancering bij AT&T is begin november. Het lijkt erop dat Motorola dit toestel eerst met Windows Mobile wilde uitbrengen, maar daarna heeft gekozen voor Android.

Voor de meeste Android-toestellen zullen we dus tot eind van dit jaar moeten wachten. Rond dat moment zullen veel grote toestelmakers één of meer Android-toestellen op de markt hebben. Hieronder de specsheet van de Motorola Heron:

moto heron

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.