Motorola introduceert Motorola Pro+

Motorola introduceert Motorola Pro+ Motorola heeft de Motorola Pro+ geintroduceerd, een Android-telefoon met een fysiek qwerty-toetsenbordje. Het toestel wordt vooral gepositioneerd als een zakelijke telefoon waarop je productief kunt zijn. Zo is het mogelijk om documenten op het toestel te bewerken en zijn specifieke zakelijke services zoals 3LM en Exchange Servers ondersteuning toegevoegd zodat de telefoon gemakkelijk in beveiligde bedrijfsnetwerken kan worden opgenomen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Motorola Pro+ is voorzien van een 1 GHz processor en heeft een 3.1 inch WVGA touchscreen met Gorilla Glass zodat het scherm krasvrij moet blijven. De telefoon heeft 512 MB RAM werkgeheugen en 4 GB intern geheugen dat eventueel is uit te breiden door middel van een MicroSD-kaart. Het is mogelijk om via Wi-Fi of 3G/HSDPA verbinding te maken met het internet. Aan boord is een 1.600 mAh batterij die de Android 2.3 Gingerbread telefoon van vermogen moet voorzien.

Het toestel zal vanaf oktober in Europa en Azië te krijgen zijn. Of de Motorola Pro+ dan ook meteen in Nederland te koop zal zijn is nog niet duidelijk. De laatste jaren lijkt Motorola zich niet specifiek op de Nederlandse markt te richten, en veel toestellen die wel in andere Europese landen uitkomen, worden niet officieel in Nederland uitgebracht. Motorola gaf ook meteen te kennen dat de eerder aangekondigde Motorola Defy+ volgende maand al uit zou moeten komen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.