Motorola IRONMAN met Android: binnen 5 maanden?

Na de Motorola Calgary is er alweer sprake van een nieuw Android-toestel van Motorola. Het gaat om de Motorola IRONMAN, waarvan nog niet bekend is of het een codenaam of de definitieve naam betreft. De Motorola IRONMAN heeft een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord aan de onderkant. Er zit 3G, Wi-Fi en een hoge resolutie-camera met waarschijnlijk een touchscreen-display. Het is de verwachting dat de Motorola IRONMAN aan het eind van het derde kwartaal in 2009 beschikbaar komt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Of onderstaande foto erg geloofwaardig is, mag je zelf beoordelen: het toestel lijkt te zijn uitgerekt in de lengte (te zien aan het Motorola-logo), het scherm blijkt een soort fan-mockup van Windows Mobile te zijn en met het nummerpad op het toetsenbord is ook iets vreemds aan de hand.

Afwachten dus hoe de Motorola IRONMAN er in werkelijkheid uit komt te zien.

motorola ironman

Via: Boy Genius Report

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.