De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Motorola komt met slimme sleutelhanger Keylink

Redactie
20 november 2014, 11:21
1 min leestijd
Motorola komt met slimme sleutelhanger Keylink

Motorola heeft een slimme sleutelhanger gepresenteerd waarmee gebruikers snel hun sleutelbos of smartphone kunnen vinden.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Keylink is een driehoekig apparaatje dat je aan je sleutelbos vastmaakt. Via de Motorla Connect-app kun je vervolgens een geluidje uit de sleutelhanger laten klinken, waardoor je snel je sleutelbos weer vindt als je ‘m even kwijt bent.

Motorola Keylink kost 25 dollar

keylink

Op de Motorola Keylink is ook een knop aanwezig waarmee je jouw verbonden smartphone weer kunt vinden. Als de knop wordt ingedrukt, klinkt er uit de telefoon eveneens een notificatiegeluid.

Een andere handige functie van de Keylink is de mogelijkheid om het accessoire als vertrouwd apparaat in te stellen. Hierdoor kan de gebruiker zijn of haar smartphone ontgrendelen zonder een pincode of stippenpatroon in te voeren, zolang de sleutelhanger in de buurt is. Deze functie is vergelijkbaar met de ‘vertrouwde apparaten’ van Android Lollipop, waarbij het lockscreen kan worden ontgrendeld als er een vertrouwd bluetooth-appaat is verbonden.

Het apparaatje is tevens spatwaterbestendig en heeft een accuduur van één jaar, waarna de batterij moet worden vervangen. Het accessoire gebruikt een standaard knoopcelbatterij.

De Motorola Keylink is op dit moment alleen beschikbaar in de Verenigde Staten voor een adviesprijs van 25 dollar. Het is vooralsnog onbekend of het accessoire ook naar Nederland komt, en voor welke prijs.

Laatste Motorola-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu