‘Motorola kondigt volgende week Droid RAZR aan’

Redactie
10 oktober 2011, 20:27
1 min leestijd
‘Motorola kondigt volgende week Droid RAZR aan’
'Motorola kondigt volgende week Droid RAZR aan'

Motorola houdt op 18 oktober een grote persconferentie in New York waar vermoedelijk één of meerdere producten worden aangekondigd. Meer details zijn nog niet gegeven, maar inmiddels is een promofilmpje online opgedoken waaruit blijkt dat het wellicht om een Droid RAZR telefoon gaat of een van de nieuwe Xoom 2 tablets die al eerder zijn gelekt. In ieder geval gaat het om iets wat sneller, dunner, slimmer en sterker zal zijn.

Omdat in het filmje dunner specifiek wordt genoemd lijkt de kans groot dat Motorola de RAZR-merknaam weer van stal gaat halen. De Motorola RAZR is nog altijd een van de best verkochte telefoons ooit, en uit marketingperspectief zou Motorola hier flink mee kunnen scoren. Dat de RAZR-naam gebruikt gaat worden voor een telefoon die naar alle waarschijnlijkheid niet zoveel weg zou hebben van de originele RAZR (die een klepje had) baadt dan niet zo. Daarnaast worden diverse objecten doorgesneden in het promofilmpje op een manier die doet denken aan een scheermesje.

Lees verder na de advertentie.

Het kan ook zo zijn dat Motorola besluit haar nieuwe Xoom 2 tablets aan te kondigen bij het evenement. Hier zijn eerder al foto’s en specificaties van gelekt en de kans is groot dat ze binnenkort officieel naar buiten worden gebracht. Het feit dat Motorola flink inzet op deze persconferentie lijkt er echter toch op te wijzen dat de merknamen RAZR en Droid (zoals Motorola haar Android-telefoons noemt) eindelijk samengevoegd gaan worden.

Categorie: Fabrikanten
Merk: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's