Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Motorola kondigt zeven verschillende telefoons aan

Redactie
6 oktober 2010, 7:22
2 min leestijd
Motorola kondigt zeven verschillende telefoons aan
motorola

Motorola introduceerde zeven telefoons tijdens de CTIA, een Amerikaanse beurs over alles wat met draadloze technologie te maken heeft. Gelukkig heb je niet veel gemist, want de telefoons zijn voornamelijk bedoeld voor vrouwen, tieners en mensen die voor het eerst een smartphone kopen. Nog een nadeel: het ziet er voorlopig naar uit dat alleen de Motorola Defy in Nederland verschijnt. De Spice reist naar Brazilië, terwijl de andere toestellen in de Verenigde Staten blijven. Tijd voor een kennismaking met de Bravo, Citrus, Defy, Droid Pro, Flipout, Flipside en de Spice.

De Droid Pro heeft een 3,1 inch scherm, Android 2.2 en een vijf megapixelcamera. Daarnaast is er acht GB intern geheugen aanwezig en heeft de Droid Pro een fysiek alfanumeriek toetsenbord. De Citrus is een telefoon voor beginnende smartphone-gebruikers. Het apparaat is voor 25 procent gemaakt uit gerecycled plastic, draait op Android 2.1 en heeft geen fysiek toetsenbord. De Spice maakt gebruik van een verticaal QWERTY-toetsenbord. De Android 2.1-telefoon heeft 256 MB RAm, 512 MB ROM, een drie megapixelcamera en een TFT-scherm met een resolutie van 240 bij 320 pixels. De Bravo is een smartphone met een 3,7 inch WVGA-touchscreen, drie megapixelcamera en Android 2.1.

Lees verder na de advertentie.

De Defy (al eerder besproken op Android Planet) kan gemakkelijk tegen een stootje of een spatje water. De Defy heeft een 3,7“³ WVGA-touchscreen met een resolutie van 854 bij 480 pixels. In de behuizing zit een OMAP 3610 chip met een kloksnelheid van 800 MHz. De Motorola Defy heeft Android 2.1 als besturingssyteem en maakt gebruik van een Swype-toetsenbord. De Flipout is net als de Defy al een tijdje bekend. Deze vierkante telefoon heeft een 2,8 inch-scherm. Om het toetsenbord te gebruiken moeten gebruikers het scherm rond draaien. De laatste telefoon is de Flipside, een telefoon met een uitschuifbaar toetsenbord. Het toestel draait op Android 2.1, heeft een 3,1 inch-scherm en een drie megapixelcamera.

Wat vind jij van deze telefoons? Zit er een model tussen dat je hart heeft gestolen, of wacht je liever op de Desire Z of Desire HD?

Bron: CTIA

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Defy Plus
Motorola Defy Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu