Motorola La Jolla: goedkope Android-clamshell?

motorola clamshellLa Jolla betekent in het Spaans ‘het juweel’. Toch lijkt de Motorola La Jolla niet echt een kostbaar juweeltje te gaan worden. De La Jolla is één van de tien Android-toestellen die Motorola voor de komende maanden heeft beloofd. Het is om een instapmodel, waarvan de specificaties werden ontdekt in de broncode van de Motorola CLIQ. Er zit een Qualcomm 7201A-processor, een MAX7359-toetsenbord en een Kionix-accelerometer in. Het toestel krijgt een schermresolutie van slechts 240 x 400 pixels (WQVGA). En het zou wel eens de eerste Android clamshell kunnen worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Toch kan deze Motorola La Jolla nog wel invloed hebben, namelijk om Android bereikbaar te maken voor de massa. Misschien niet in het verwende westen, maar in opkomende markten, waar veel meer vraag is naar betaalbare telefoons. Of misschien wordt het, gezien de naam, meer een model dat vrouwen moet aanspreken?

Foto’s van de Motorola La Jolla zijn er nog niet; de foto bij dit artikel is dan ook een willekeurige clamshell van Motorola.
Via: Android And Me

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.