Motorola lekt Xoom 2, Targa en andere nieuwe toestellen

tracy horlogeOp de website Pocketnow verscheen vanochtend een bericht met screenshots van nieuwe Motorola-toestellen. Inmiddels zijn de screenshots weggehaald; ze zijn echter nog wel op Engadget te bekijken. De screenshots zijn gemaakt van een pagina die korte tijd beschikbaar was via de Motorola Mobility website. Op de pagina waren nieuwe toestellen en een nieuwe tablet te zien, vermoedelijk de Xoom 2.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Op de afbeeldingen zijn twee nieuwe Android-telefoons te zien. Dit zijn extra dunne toestellen die mogelijk de namen Slimline en Zaha krijgen. Het is nog niet duidelijk of dit codenamen zijn of productienamen. Naast deze twee toestellen is er ook nog een apparaat te zien dat op een horloge lijkt. Of dit een telefoon is, of een accessoire voor eerder genoemde Android-telefoons, is nog onbekend. Het ‘horloge’ draagt de weinig flatteuze naam Tracy XL.

Naast deze twee toestellen is er ook nog een glimp op te vangen van mogelijk de Xoom 2, de tablet die de populaire Motorola Xoom op zal volgen. Op de screenshots zijn ook nog (delen van de) de Pearl en de Targa te zien. Deze laatste is niet nieuw, de Targa is een CDMA-toestel dat geproduceerd zal worden voor Verizon. Al met al is er nog een hele hoop nieuws van Motorla te verwachten de komende tijd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.