De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Motorola lekt Xoom 2, Targa en andere nieuwe toestellen

Redactie
1 juni 2011, 14:00
1 min leestijd
Motorola lekt Xoom 2, Targa en andere nieuwe toestellen
tracy horloge

Op de website Pocketnow verscheen vanochtend een bericht met screenshots van nieuwe Motorola-toestellen. Inmiddels zijn de screenshots weggehaald; ze zijn echter nog wel op Engadget te bekijken. De screenshots zijn gemaakt van een pagina die korte tijd beschikbaar was via de Motorola Mobility website. Op de pagina waren nieuwe toestellen en een nieuwe tablet te zien, vermoedelijk de Xoom 2.

Op de afbeeldingen zijn twee nieuwe Android-telefoons te zien. Dit zijn extra dunne toestellen die mogelijk de namen Slimline en Zaha krijgen. Het is nog niet duidelijk of dit codenamen zijn of productienamen. Naast deze twee toestellen is er ook nog een apparaat te zien dat op een horloge lijkt. Of dit een telefoon is, of een accessoire voor eerder genoemde Android-telefoons, is nog onbekend. Het ‘horloge’ draagt de weinig flatteuze naam Tracy XL.

Lees verder na de advertentie.

Naast deze twee toestellen is er ook nog een glimp op te vangen van mogelijk de Xoom 2, de tablet die de populaire Motorola Xoom op zal volgen. Op de screenshots zijn ook nog (delen van de) de Pearl en de Targa te zien. Deze laatste is niet nieuw, de Targa is een CDMA-toestel dat geproduceerd zal worden voor Verizon. Al met al is er nog een hele hoop nieuws van Motorla te verwachten de komende tijd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu