Motorola maakt Android-gebaseerde au BOX

au box kddi motorolaVergeet mobiele telefoons met Android: het Google-platform is op veel meer apparaten te gebruiken. Dit najaar zal op de grootste elektronicabeurs van Japan, CEATEC JAPAN, heel wat meer te zien zijn. Zoals de au Box, een settop-box gemaakt door Motorola voor de Japanse operator KDDI. Het gaat om een multifunctionele settop-box, waarmee je cd’s kunt afspelen, rippen en opslaan om de muziek vervolgens op een mobiele telefoon te zetten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Je kunt natuurlijk ook een draagbare mediaspeler aansluiten of de muziek afspelen via de speakers die in de au BOX aanwezig zijn.

Wil je video’s converteren of DVD’s afspelen? Ook dat kan, als je een extern beeldscherm of tv erop aansluit. Mocht je je huis alleen nog maar met Android-spullen willen inrichten: dat kan, want de Japanse fabrikant JVC schijnt bezig te zijn met het ontwikkelen van een Android TV.

De CEATEC vindt plaats van 6 tot 10 oktober.

Via: AndroidGuys

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.