Motorola Milestone in maart 2010 officieel in Nederland
Wouter Nijsen

De Motorola Droid/Milestone is een ware hit in de Verenigde Staten en waarschijnlijk de redding voor het kwakkelende  Motorola. Nu is de Milestone reeds via parallelle import te koop, maar de officiële kanalen  is het toestel bij ons nog niet leverbaar. Volgens een bron komt daar echter binnenkort verandering in. De Motorola Milestone zou volgens deze bron in maart 2010 officieel op de Nederlandse markt geïntroduceerd gaan worden. Dit zou blijken uit interne documenten van een niet nader genoemde winkelketen. Wat de Milestone in Nederland gaat kosten is nog niet bekend. Dezelfde bron wist tevens te vertellen dat de Sony Ericsson Xperia X10 een maand later, in april pas (!), te verwachten is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Helaas duurt het nog een paar maanden tot de release van de Milestone, dus tot die tijd heb je voldoende gelegenheid je te verdiepen in deel1 en deel2 van de review van de Milestone die we eerder publiceerden op PlanetAndroid. Kunnen we wachten tot maart, of gaat de Google Nexus roet in het eten gooien?

Via: Tweakers

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.