Motorola Milestone krijgt eerste Europese updates naar 2.0.1

motorola milestoneMilestone-gebruikers in Frankrijk krijgen momenteel de update naar Android 2.0.1 binnen, terwijl de Italianen op het punt staan om de update ook over-the-air binnen te krijgen. Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zullen daarna spoedig volgen met 2.0.1. De update verbetert de camera (autofocus en snelheid), de ondersteuning voor Microsoft Exchange, de herkenning van touchscreen-bewegingen en de audiokwaliteit tijdens het bellen. Genoeg reden dus om te installeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


But wait, there’s more! Motorola heeft namelijk ook nog een equalizer en 3D-landschapsweergave toegevoegd voor de fotogalerij en muziekspeler.

Meer informatie over de update is te lezen op Motorola’s Facebook-pagina. De Motorola Milestone is nog niet officieel gelanceerd in Nederland en België, dus informatie over die twee landen zul je niet aantreffen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.