Motorola Milestone krijgt Froyo-update in 2010

Motorola MilestoneDe uitrol van Froyo voor de Europese Motorola Milestone vindt nog dit jaar plaats. Dit is te zien in een tabel op het forum van Motorola. Motorola begint in het vierde kwartaal (oktober, november of december) met de uitrol van Android 2.2. Slechts nieuws voor eigenaren van een Motorola Backflip of Dext: deze toestellen krijgen geen software-upgrade naar Android 2.1.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Motorola Milestone was het eerste Android-toestel met Android 2.0 in Nederland. De Europese kloon van de Motorola Droid heeft een QWERTY-toetsenbord en een scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels. Toen wij begin dit jaar de Motorola Milestone testten, waren we best tevreden over de telefoon. Veel van de verbeterpunten, zoals een matige processor en de zeer platte toetsen, zijn opgelost bij de Motorola Droid 2. Deze opvolger van de Milestone is op dit moment alleen uit in de Verenigde Staten.

De Motorola Backflip en Dext krijgen geen update naar Android 2.1 en dat is enigszins opvallend. De Amerikaanse uitvoering van de Backflip ontvangt namelijk binnen enkele maanden Eclair. De Canadese en Aziatische versies van de Dext krijgen misschien een 2.1-update. Momenteel evalueert Motorola of dit te doen is of niet.

Tabel met updates van Motorola

Tipgever: Eric de Jong

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.