De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Motorola Milestone krijgt Froyo-upgrade

Redactie
16 maart 2011, 11:16
1 min leestijd
Motorola Milestone krijgt Froyo-upgrade

Motorola laat weten dat de Froyo-update van de Milestone is gestart. Dit betekent dat Android-gebruikers met een Milestone hun toestel kunnen upgraden naar Android 2.2. Om de nieuwste versie te installeren op je telefoon moet je eerst de software-update downloaden op de website van Motorola. Klik hier om direct naar het downloadbestand te gaan. Zorg dat je jouw Motorola Milestone klaar hebt liggen met een Micro-USB-kabel, anders kan de update niet geïnstalleerd worden. Is de update nog niet beschikbaar? Probeer het dan later deze week nog eens. Motorola voert de update namelijk gefaseerd uit, wat betekent dat sommige gebruikers eerder aan de beurt zijn dan anderen.

De Milestone is voorzien van een 3,7 inch multitouch-scherm, een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbordje en Android 2.1 (vanaf nu dus Android 2.2).

Lees verder na de advertentie.

De Motorola Milestone was het eerste Android-toestel van de Amerikaanse fabrikant Motorola. De Milestone werd in de VS verkocht onder de naam Motorola Droid en was daar een groot succes, mede dankzij de uitgebreide reclamecampagnes van operator Verizon. In Europa verliep de verkoop iets moeilijker.

Heb je vragen over de upgrade van de Milestone? Lukt het niet of loop je tegen problemen op? Plaats je bericht dan onder dit nieuwsbericht, zodat andere bezoekers kunnen reageren op jouw vragen.

Bron: Talk Android

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu