Motorola Milestone met Froyo is een snelle jongen
Redactie

froyo-milestoneWie aan de Motorola Milestone denkt, krijgt niet direct een beeld voor zich van een supersnelle Android-telefoon. Andere telefoons hebben het beestje van Motorola (550 MHz-processor en 256 RAM) allang ingehaald. Gelukkig is er hoop voor Milestone-gebruikers, want het G.O.T-team heeft een snelle custom rom gemaakt voor de Milestone. Deze rom is gebaseerd op de officiële Android 2.2.1-update voor de Milestone, maar dan nog sneller, beter en sterker. Uit eerste benchmarktests blijkt dat de telefoon met Froyo een score haalt van boven de 1.300 en dat is aardig dicht in de buurt van de Nexus One met Android 2.2.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het is bijzonder dat het G.O.T-team (wat staat voor Group of Ten, niet te verwarren met Gathering of Tweakers) niet alleen de officiële update sneller heeft gemaakt, maar ook dat het team de update eerder uitbrengt dan Motorola. Motorola Europa is van plan om Froyo voor het einde van het jaar uit te rollen. Maar goed, dat kan nog een paar maanden duren.

Om een G.O.T.-rom te installeren, moet jij je telefoon eerst rooten. Vervolgens kun je de nieuwe firmware installeren. Een duidelijke beschrijving staat op de website van Group of Ten.

Bron: Frandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.