Motorola Milestone nu ook gratis bij abonnement te krijgen

moto milestoneGisteren kregen we een e-mailbericht van Belsimpel, een Nederlandse webwinkel die de Motorola Milestone ook al in het assortiment heeft opgenomen. Je zit dan niet meer aan de losse toestellen bij Expansys vast, maar kunt de Motorola Milestone ook met een abonnement krijgen. Sluit je een tweejarig Vodafone Basis 35 abonnement met internetbundel af (dat kost €17,50 plus €4,75 per maand), dan krijg je het toestel gratis. Net als bij de uitvoering van Expansys gaat het hier om de UK-uitvoering van de Motorola Milestone, dus met Britse (en hopelijk ook Nederlandse) stroomadapter. De levertijd is 2 tot 5 dagen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Mocht je de Motorola Milestone nog bij andere (web)winkels hebben gezien (dus niet in pre-order of verwacht, maar daadwerkelijk leverbaar), dan zou het interessant zijn om te weten. We voegen de shops dan toe aan het lijstje met aanbieders van de Motorola Milestone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.