Motorola Morrison: Android in blauw, wit en zwart

motorola morrisonAmerikanen hebben niet altijd even goede smaak. Maar zelfs aan de andere kant van de Atlantische Oceaan wordt toch wat bedenkelijk gekeken naar de Motorola Morrison. Dit toestel, bedoeld voor T-Mobile US, heeft een wat ongebruikelijke kleurcombinatie: blauw, wit en zwart. Engadget vermoedt dat het toestel gezien de kleurstelling gericht is op jongeren. Dat klinkt logisch, want Motorola kondigde eerder aan dat ze sterk willen inzetten op sociale netwerkfuncties.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Dat betekent dat ze ook iets voor de jongere generatie te bieden moeten bieden. In een wereld waar toestellen meestal zwart, zilver of wit zijn is de Motorola Morrison een opvallende verschijning. Er wordt gedacht dat het toestel onder het prijspeil van de G1 wordt gepositioneerd, een toestel dat T-Mobile USA op dit moment ook al in het assortiment heeft. Het toetsenbordje ziet er wel behoorlijk uit en de keuze om een navigatieknop links van het toetsenbord te plaatsen maakt het misschien ook nog geschikt voor games.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.