Ook Motorola Moto 360 officieel: dit moet je weten

Motorola Moto 360 officieelDat Motorola de afgelopen tijd heeft gewerkt aan een smartwatch was natuurlijk al bekend, maar nu heeft het bedrijf de Moto 360 officieel onthuld. Het slimme horloge met het ronde uurwerk is direct verkrijgbaar in de VS voor een adviesprijs van 250 dollar en verschijnt naar verwachting medio november ook in ons land. Standaard is de Moto 360 voorzien van een leren polsbandje, maar er komt ook een model met een metalen bandje beschikbaar voor een meerprijs van 50 dollar. De verwachte adviesprijs in Nederland en België is 250 euro.

Qua specs is de Moto 360 vergelijkbaar met andere smartwatches die al verkrijgbaar zijn. Wel heeft het horloge een 1,56 inch-scherm met een afwijkende resolutie van 320 bij 290 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 205 ppi. De accu heeft een capaciteit van 320 mAh en verder is er een Snapdragon 400-chip, 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte beschikbaar. De Moto 360 is tot slot stof- en waterbestendig en heeft een gewicht van 49 gram.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Moto 360 officieel: bekijk ‘m in actie

Volgens Motorola is de ingebouwde accu van de Moto 360 goed voor 12 uur gemiddeld gebruik. Het apparaat heeft een beschermlaag van Gorilla Glass 3 om krasjes op het uurwerk te voorkomen en is voorzien van een stappenteller en een optische hartslagmeter. Benieuwd hoe de smartwatch eruit ziet? Check de video hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=E34L1BWJP2s

Het laatste Motorola-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.