Motorola’s aankomende smartwatch is draadloos op te laden

Gijs Ettes
24 juni 2014, 13:33
1 min leestijd
Motorola’s aankomende smartwatch is draadloos op te laden
moto 360 opladen

De Motorola Moto 360 opladen kan straks zonder draad, aangezien de smartwatch draadloos opladen via de Qi standaard zal ondersteunen. Afgelopen maand kreeg de zogenoemde ‘Motorola Wireless Charger’ zijn certificering van de Amerikaanse FCC en gezien de tests die enkel met de smartwatch van Motorola zijn uitgevoerd, lijkt het aannemelijk dat de oplader exclusief wordt meegeleverd met de Moto 360.

Bij de release van de smartwatch, die naar verwachting in juli of augustus plaatsvindt, zijn verder diverse polsbandjes om uit te kiezen. De adviesprijs zal rond de 250 euro bedragen. Daarmee is de Moto 360 enkele tientjes duurder dan de LG G Watch.

Lees verder na de advertentie.

Moto 360: interessante smartwatch met Android Wear

De Moto 360 is een van de eerste smartwatches met Android Wear, Googles speciale besturingssysteem voor wearables. Het apparaat kenmerkt zich door een vrij klassiek design met een rond uurwerk. Het 1,65 inch-scherm is dan ook rond en heeft een resolutie van 280 bij 280 pixels. Dankzij de implementatie van Google Now kun je middels stemcommando’s bijvoorbeeld mailtjes of sms’jes beantwoorden. Daarnaast toont het besturingssysteem herinneringen, relevante meldingen en informatie over het weer, files en nieuws.

Android Wear moto 360 opladen

Lees ook waarom wij de Moto 360 smartwatch een gamechanger vinden.

Lees ook

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de Moto 360. Bekijk ook onze Motorola-toestelpagina met alle smartphones die de fabrikant tot nu toe heeft uitgebracht.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu