Motorola’s aankomende smartwatch is draadloos op te laden

moto 360 opladenDe Motorola Moto 360 opladen kan straks zonder draad, aangezien de smartwatch draadloos opladen via de Qi standaard zal ondersteunen. Afgelopen maand kreeg de zogenoemde ‘Motorola Wireless Charger’ zijn certificering van de Amerikaanse FCC en gezien de tests die enkel met de smartwatch van Motorola zijn uitgevoerd, lijkt het aannemelijk dat de oplader exclusief wordt meegeleverd met de Moto 360.

Bij de release van de smartwatch, die naar verwachting in juli of augustus plaatsvindt, zijn verder diverse polsbandjes om uit te kiezen. De adviesprijs zal rond de 250 euro bedragen. Daarmee is de Moto 360 enkele tientjes duurder dan de LG G Watch.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Moto 360: interessante smartwatch met Android Wear

De Moto 360 is een van de eerste smartwatches met Android Wear, Googles speciale besturingssysteem voor wearables. Het apparaat kenmerkt zich door een vrij klassiek design met een rond uurwerk. Het 1,65 inch-scherm is dan ook rond en heeft een resolutie van 280 bij 280 pixels. Dankzij de implementatie van Google Now kun je middels stemcommando’s bijvoorbeeld mailtjes of sms’jes beantwoorden. Daarnaast toont het besturingssysteem herinneringen, relevante meldingen en informatie over het weer, files en nieuws.

Android Wear moto 360 opladen

Lees ook waarom wij de Moto 360 smartwatch een gamechanger vinden.

Lees ook

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de Moto 360. Bekijk ook onze Motorola-toestelpagina met alle smartphones die de fabrikant tot nu toe heeft uitgebracht.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.