Foto’s: Motorola Moto 360 krijgt hippe oplader

moto 360 opladerHet is al langer bekend dat de Moto 360, de smartwatch van Motorola die waarschijnlijk later dit jaar verkrijgbaar wordt, draadloos opgeladen kan worden. Een nieuwe reeks foto’s toont hoe de Moto 360 oplader precies werkt – en dat ziet er best hip uit. Je kunt de smartwatch straks in een klein dock plaatsen, waarbij een blauwe cirkel op het display toont in hoeverre het apparaat is opgeladen. Is de cirkel rond, dan kun je de Moto 360 direct  uit de dock halen en omdoen.

Het opladen van de LG G Watch is ook relatief eenvoudig, al werkt die smartwatch met contactpunten aan de achterzijde die je op de juiste manier op een cradle moet leggen. De Moto 360 oplader pakt het wat dit vlak net wat eleganter aan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk de Moto 360 oplader

Volgens Motorola is de Moto 360 het horloge van de toekomst. Middels subtiele meldingen kun je direct op je pols zien wie je mailt of belt, wanneer je volgende afspraak plaatsvindt en wat er op sociale media allemaal gezegd wordt. Zeg `Ok, Google`, stel een vraag en de Moto 360 voorziet je van de juiste informatie over bijvoorbeeld het weer, sportuitslagen en agenda-afspraken. Dit alles is mogelijk dankzij de verregaande integratie van Google Now.

De adviesprijs van de Moto 360 gaat waarschijnlijk rond de 250 euro bedragen. Dat is 50 euro meer dan de smartwatch van LG. De meerprijs komt waarschijnlijk door het ronde design van de Moto 360, dat duurder is om te maken, en het feit dat het display mogelijk is voorzien van een laagje krasbestendig saffierglas.

Lees ook waarom wij de Moto 360 smartwatch een gamechanger vinden.

Meer over de Moto 360

(Via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.