motorola moto e kopenMediaMarkt heeft deze week  een leuke actie. Via de webshop van de winkel kun je namelijk de Motorola Moto E kopen voor slechts 99 euro. Normaal gesproken kost het budgettoestel rond de 120 euro; ook weinig geld voor een smartphone met prima prestaties. De Moto E is voorzien van een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Verder is er een 1,2GHz-dualcore-processor aan boord, alsmede 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan uitbreidbare opslagruimte.

De Moto E is overigens wel een vrij dik toestel. Hij meet 124,8 bij 64,8 bij 12,3 millimeter en weegt maar liefst 142 gram. De smartphone is weliswaar spatwaterbestendig, maar de behuizing voelt niet bijzonder goed afgewerkt aan. Meer daarover lees je in onze uitgebreide Moto E review.

Motorola Moto E kopen

Via onderstaande links vind je de dagaanbieding om de Motorola Moto E te bestellen.

Moto E kopen met abonnement

Wil je de smartphone liever bestellen in combinatie met een abonnement, dan vind je daarvoor hieronder de beste aanbiedingen. Deze worden dagelijks bijgewerkt, zodat je nooit te veel betaalt.

Het laatste Motorola nieuws

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Motorola. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht met Motorola-smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.