Motorola Moto E: goedkope topper met KitKat nu verkrijgbaar
Gijs Ettes

Motorola Moto E kopenGoed nieuws voor wie al een tijdje op zoek is naar een betaalbare nieuwe smartphone met de laatste versie van Android. De Motorola Moto E kopen kan vanaf deze week voor een adviesprijs van nog geen 130 euro. In combinatie met een abonnement krijg je het toestel gratis en betaal je bovendien maar een bescheiden bedrag per maand. De Moto E is beschikbaar in de kleuren zwart en wit en heeft 4GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaart is uit te breiden tot maximaal 32GB.

De Moto E heeft gezien de lage prijs natuurlijk niet de beste specs, maar toch kan het toestel prima meekomen. Aan de voorkant is een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels te vinden en aan de achterzijde een 5 megapixel-camera zonder flitser. Ook een frontcamera ontbreekt. Wel draait de Moto E standaard op Android 4.4 (KitKat) en is hij dankzij de 1,2 GHz dual-core processor en 1GB aan werkgeheugen vlot genoeg.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Motorola Moto E kopen

Wil je de Motorola Moto E kopen, dan hebben we hieronder de beste aanbiedingen voor je uitgelicht.

Aantrekkelijk alternatief: Motorola Moto G

Heb je wat meer te besteden, dan kun je ook gaan voor de Motorola Moto G. Dit toestel heeft een groter 720p-scherm, een snellere processor, meer opslaggeheugen en twee camera’s waarvan er eentje is voorzien van een flitser.

Lees meer over Motorola

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Motorola. Op zoek naar een ander Motorola-model? Kijk dan in het overzicht van  Motorola Android Smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.